Vírusvideók 2.rész

Visszatértem!
Itt az újabb vírusvideós bejegyzés, maradt még bőven tartalék.
Csapjunk is bele, remélem jól fogtok szórakozni.


Kezdjük most egy kis sporttal és jól figyeljünk, hogy Almási Kristóf milyen mozdulatokat tanít
nekünk, fogadjuk meg és minden háztartásba egy szalmazsákot méghozzá ember méretűt!
A viccet félretéve Kristóf azóta elég szép eredményeket ért el szóval komolyan vette ő az otthoni felkészülést.


Ha már egy kis sport akkor folytassuk focival, Kiss Mikós csodacsatárhoz érkeztünk el, aki éppen a padon töltődik fel. Igaz nem lőtt egy gólt se, de biztos elfogyott 2-3 zacskó chips. Elmondása szerint naponta akár 4-5 zacskót is megeszik és egy labdarúgó tornán sem maradhat el ez a jó szokás, mert félő, hogy leesik a vércukra és meghal a g....


Egy szép átkötéssel most kedvenc ételekről lesz szó. Innen származik a híres "Tőtött káposzta" vagy a "Kirántott hús és a rizsa". Ez a kis részlet a Magyar Retró (2010-es film) című filmből származik, de megadja azt a bizonyos magyar érzést.

Az a híres szökőkút. Azóta sem tudjuk, hogy ki lehet az a Zsanett és, hogy elment-e a szökőkúthoz ehhez a nagyon szerelmes férfihoz, aki még ezt a videót is képest volt felvenni miatta. Én csak reménykedni tudok, hogy ez a szerelem beteljesült.

 

A következő videó egy hatalmas klasszikus. A férfi, aki nem tudja elmondani a kamera előtt, hogy kitől és hol kapott segítséget és milyen káresetet jelentettek be. Annyit biztosan tudunk, hogy mikor a mennyezet repedezett...
A videóban szereplő férfit azóta csak Polgár Jenőként ismeri az ország, de hogy létezik-e ilyen nevű
ember ott a környéken vagy esetleg a polgármesterre gondolt vagy egy Jenő nevű emberre,azóta ezt a titkot homály fedi.

Az utolsó előtti videónak komoly politikai tartalma van. A füzesabonyi önkormányzati választás előtt és után is komoly elvárások voltak az indulókkal szemben. A két videóban nyilatkozó szavazó számára két nagyon fontos intézkedés nélkülözhetetlen...LEGYEN TÁNC és LEGYEN ZÁRCSÖKKENTÉS. Azt nem tudjuk, hogy azóta megvalósultak ezek a változások vagy sajnos nem szerepelt a végül diadalmaskodó jelölt programjában, de még a jelölteket is nehéz volt összeszedni, hogy hányan is voltak. Azt én nagyon remélem, hogy univerzális balhék nem lesznek és nem is voltak Füzesabonyban, de a parkosítás nagyon fontos.

Nehéz döntés volt, de döntöttem. Az utolsó videóval a férfiak számára kedvezek. Élvezze mindenki, természetesen a produkciót és nem a látványt (de azt is).

Ennyi volt mára ebből a fajtából. Remélem tetszett nektek, ha igen akkor kövessetek, osszátok meg  cikket és írjatok kommentet.

Hamarosan találkozunk!

Sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések