InterYOU 28.rész Baumgartner Katával

Sziasztok, hosszú idő után újra jelentkezem, és most is egy interjú lesz a cikk lényege. Folytatódik az InterYOU sorozat. A mai vendég Baumgartner Kata lesz, az eddigi alanyokhoz hasonlóan ő is nagyon érdekes és értékes személyiség. Fogadjátok szeretettel az interjút!

Szia Kata, írj magadról röviden, hogy aki esetleg nem ismerne több dolgot is megtudhasson rólad.
24 éves vagyok, Budapesten élek, levelező szakon egyetemre járok, mellette főállásban dolgozom. A barátommal, és 2 négylábú gyerekünkkel, egy cicával, és egy kutyával éldegélünk közös otthonunkban. Mindig nehéz nekem ez a bemutatkozó rész, fogalmam sincs, mit az a néhány jelző, amit ilyenkor mindenképpen le kell írnom magamról. Talán ami legjobban jellemez, az az akaratosság, határozottság, és kitartás.
 
Először rólad beszéljünk és majd utána rátérünk a blogodra. Mivel foglalkozol jelenleg? Milyen hobbijaid vannak, amiket szabadidődben szoktál csinálni?Teljes munkaidőben dolgozom egy hostelben, félig a back office részen. Event & project manager a pozícióm neve, abszolút kreatív munkakör, ez illik hozzám igazán. Szabadidőm viszonylag kevés van, ilyenkor elsődlegesen a párkapcsolatom igyekszem ápolni, a kutyánkkal foglalkozom rengeteget, sportolok, próbálom tartani a kapcsolatot a barátaimmal, kimozdulni esténként, ha úgy adódik.

A honlapodról megtudhatjuk, hogy sokáig egy Tumblr oldalt működtettél és abból lett a blog, hogyan jött a Tumblr?
Nehéz ennyi év távlatából ezt pontosan megmondani, de azt hiszem az motivált, hogy legyen egy olyan “dolog” az életemben, ami csak az enyém, amivel egy kicsit le tudom foglalni magam, és ez volt a legkézenfekvőbb, hiszen akkoriban nagyon sok ismerősöm, barátom használta az oldalt.

Mikor jött az az ötlet, hogy egy saját oldalt szeretnél készíteni, egy saját blogot?
A barátom akkor már legalább 1,5 éve rágta a fülem, hogy evezzek saját vizekre, hagyjam már ezt az oldalt, csináljak valami jobbat, tartalmasabbat, mert ennél sokkal több van bennem. Mindig azt mondtam neki, hogy nem, jó ez, szeretem, de aztán annyira sok lett a kérdés, akkora lett a mozgás, olyan összetartó közösség szerveződött, hogy bennem is elkezdett motoszkálni a dolog, hogy ebből több is lehet. A legnagyobb húzóerőt mindenképpen az olvasóim jelentették, a lányok segítettek, tanácsokat adtak egymásnak, segítettek a másiknak, és ahol már ilyen összetartás van, az többre hivatott egy Tumblr oldalnál.

Mesélj kicsit arról, hogy melyek a kedvenc témák amikről szeretsz írni.
Fél éve van már az új oldal, de még mindig nem szoktam meg teljesen a helyzetet. Nehéz magamtól írni, alig, vagy sokszor egyáltalán nem jönnek a gondolatok. Az én erősségem még mindig az interaktív kommunikáció, ha a lányok bedobnak egy témát, egyből szányra kapnak a gondolataim, amik alap esetben egyszerűen nem jönnek ki belőlem. Nagyon szeretek az aktuális politikai helyzetről írni, illetve a párkapcsolati problémákat szeretem boncolgatni, mindig érdekelt a téma.

Milyen visszajelzéseket kapsz az olvasóktól? Hogyan hatnak rád ezek?
99% százalékban pozitív a visszajelzés, megmaradt a régi táborom, és szerencsére szerveződött hozzá sok sok új ember is, aminek nagyon örülök. Elképesztően jól esik az összes kedves, bátorító szó, mindig új erőt ad a folytatáshoz, felvidít, felvillanyoz, tehát tényleg hatalmas segítség, nem mellesleg rajongok a lányaimért, és az egész kis csapatért. Persze nem maradhat el a gyűlölködés sem, de meglepően kevés ilyen jellegű üzenet érkezik. Ezeket megtanultam már kezelni az évek alatt, mindig lesz ilyen, ezzel együtt kell élni gyakorlatilag.

Nemrég egy Youtube csatornád is lett, hogyan vagy fellelhető? Milyen tartalmakat szeretnél gyártani és mi a célod vele?
Kata Baumgartner néven található meg a csatornám, és vlogokat készítek a mindennapjaimról. Egyelőre nem is tervezek más témában videókat készíteni, de ez idővel változni fog valószínűleg. Sokkal közvetlenebb kapcsolatot lehet így kialakítani az emberekkel, akik érdeklődnek irántam, ezért kezdtem el. A cél gyakorlatilag a ‘jobb kapcsolat’ kialakítása, ha lehet így fogalmazni, illetve hogy betekintést adjak az életünkbe.

Milyen terveid vannak a jövőt illetően?
Növekedés növekedés növekedés! Minél több emberhez szeretnék elérni, javítani a vlogok minőségén, egyre jobb, és több tartalmat hozni.

Köszönöm szépen,hogy elfogadtad a megkeresésem! :)
Köszönöm szépen a megkeresést!

Köszönöm nektek is, hogy velünk tartottatok és elolvastátok a Katával készült cikket. 
Youtube csatornáját itt találjátok. Már található fent pár videója, amit érdemes megnéznetek.
Viszont ha maradnátok az olvasásnál akkor Kata oldalát ide kattintva érhetitek el.
Ha még több mindent szeretnétek megtudni róla vagy esetleg a napjaiba betekintést nyerni a videókon kívül akkor Instagram és Facebook profilja is elérhető.

Amennyiben engem is szeretnétek követni azt Instagramon, Facebookon és Twitteren is megtehettek. Ezen oldalak linkjeit felül meg is találjátok.

Hamarosan újra találkozunk, remélhetőleg minél hamarabb!

Sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések