2 + 2 = 4


Ismerős? ... Nem?! Akkor katt ide és minden eszedbe jut, ha pedig még így sem akkor megismertetek veled egy új, egy fenomenális "performanszt".
Ha még nem ismered nem akarom itt ellőni, hogy miről van szó, hanem igenis nézzétek meg és élvezzétek a belinkelt videót. Skrraatt, skidi-kat-kat...Öhm...hoppá.
Az előadóművész becsületes neve Michael Dapaah, aki egy brit rapper, illetve színészként és humoristaként is tevékenykedik. Az utóbbi kettő a videó által igazolva van.

Na jó térjünk rá a lényegre. Nem, nem vagyok ennyire lemaradva és nem csak most fedeztem fel az internet újabb remekművét, szimplán csak most írok róla és "elemzem" eme gyönyört. Tehát Big Shaq Mans Not Hot (kicsi szójáték betűcserével) című slágere egy ágyjelenettel kezdődik, Big Shaq fekszik az ágyban, majd egy rosszkor jövő telefon ébreszti fel és megtudjuk, hogy éppen Miamiban tölti az idejét. Felkel és kezdődik a muzsika is, megtudjuk, hogy belőle csak egy van és ő az egyetlen, sapka és nadrág fel, és hát a kabát, 500 °C-ban, mert miért ne?
Elindul a nagy útjára főhősünk és már a legelején igazolja iskolázottságát, hiszen egy gyors összeadás-kivonás kombóval a tudtunkra adja, hogy vágja a matekot. Na talán idáig volt érthető az egész, hogy mi is van.

Ez alig több, mint egy perc és elszabadul a pokol utána. Ezután szó van arról, hogy a srácok a blokkból szívnak, egy hölgyet is megemlít (természetesen papucsban a homokban és zokni), majd nem maradhat ki a banda sem, az ő emberei, nagyon durva csapat, az egyiknél van egy frizibi.


Ha ti elvesztettétek a fonalat nyugodjatok meg, mert én is. Fogalmam nincs miről beszél egy ideig, mond valami cornflakes cuccot, lábujjakról sőt még pingvinekről is rappel. De ami nagyon fontos az ez a rész után jön. Elérünk a videóban nagyjából 1:45-ig, ahol a barátnőjével (vagy csak egy egyéjszakás dolog?) egy romantikus randin vesznek részt, de a lány abba a hibába esik, hogy levenné Big Shaq kabátját. Aki erre tudtára adja, hogy a férfiaknak sosincs melegük és belekezd a refrénbe (sokszor elmondja egymás után, hogy Mans Not Hot).


Elkövetkezik a második verze ideje, amikor is újra fogalmam nincs mit akar a tudtunkra adni, de most Twixről, szószról és Ketchupról is informál minket. Illetve valószínűleg egy 44-es fegyver jelenlétéről is tudomást szerzünk.

DE!!!
Most jön az a rész, amit annyira várok és a kedvencem, 2 perc 30 másodperc.
A csávó itt őrült meg teljesen, vagy csak nem jött az ihlet és nem tudott még egy verzét kitalálni, hát mit csináljon, rappeljen hangutánzó szavak segítségével.Itt ne azokra számítsunk, amik a magyar rap szakma alkalmaz, hogy piff, paff, puff, bim bam stb, a lehető leghülyébb, de mégis legviccesebb hangok jönnek ki Big Shaq torkából (a srác biztos nagy Shaquille O'Neal fan).

Sajnos a ballada csúcspontja itt fedezhető fel és innentől csak lefelé ível. Még párszor meghallgathatjuk, hogy a férfiak nem izzadnak és hát ezáltal ő sem izzad, róla senki sem veheti le a kabátot. DJ Khaled is megjelenik a videóklipben, vajon mennyit kaphatott érte?

A végén már olyan hatást kelt a videó, hogy szegény ember nagyon sok füvet tolt és minden felelevenedik előtte, koncert, kocsik, haverok és MANS NOT HOT.

Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok. Ha egyáltalán elértetek a végére, mert lehet korán meguntátok és leléptetek mondván, hogy mi a sz*r ez.

Amennyiben szeretnétek még több mindent megtudni vagy esetleg követni engem, írni nekem stb stb azt Instagramon, Facebookon és Twitteren megtehetitek.
Remélem azért tetszett nektek ez az agymosás :D
Előre vetítve a következő részét ennek a "sorozatnak" a Gucci márkát jól tanulmányozzátok.

És ne feledjétek, hogy Skibiki-pap-pap, pu-pu-pudrrrr-booom

Sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések