Phone Tour #3

Sziasztok, a mai napra egy Phone Tour részt is terveztem, méghozzá a harmadikat, amiben újabb hasznos alkalmazásokat mutatok nektek. Remélem érdekesnek hangzik és velem fogtok tartani, vágjunk is bele!


Online bevásárlós alkalmazások
Manapság, a felgyorsult világunkban nagyon kevés időt szakítunk a főzésre, evésre, bevásárlásra stb. Ezért már a kifejezetten erre specializálódott webes boltokon kívül, a nagyobb áruházláncok (Tesco, Auchan, Príma) is elindította az online vásárlási lehetőségét, amivel akár több nappal előtte is kiválaszthatjuk, hogy miket szeretnénk venni, mikorra kérjük és hova hozzák nekünk. Szerintem ez egy nagyon jó dolog tud lenni, de azért egy régimódi bevásárló körút sem maradhat ki néha az ember életéből.


McDonalds kupon appEz sem újdonság, hogy a világ legnagyobb gyorsétterem lánca kuponokat használ, és kuponok segítségével jobb áron tudunk hozzájutni a termékekhez (igaz, ez nem mindig fedi a valóságot, e az mindegy most). Eddig a MyMeki appon találhattuk meg a kuponokat, ez továbbra is él ez az alkalmazás, de az új McDonalds alkalmazás az "igazi", nagyon gyakran frissülő kuponkínálat, korlátlan felhasználhatóság. Szerintem egy 3-4-5 fős csapat, inkább szeret bemutatni egy kupont minthogy 2 percen keresztül csak a rendelést mondja az felvevőnek, aki követni is alig bírja azt. Szóval szerintem jó dolog a kuponozás is.


Városban
Ez az app az Egy nap a városban blog alapján jött létre, amit Magyarósi Csaba és egy barátja közösen készítettek. Itt most meg kell jegyeznem, hogy Csaba a kedvenc Youtuberem, és nagyon tetszik minden ötlete szóval, talán kicsit elfogult leszek, de hát ha egyszer valami jó akkor meg kell mondani, hogy jó. Ennek az alkalmazásnak a lényege, hogy nem kell felmennetek a blogra, hanem akár a közvetlenül a telefonodon is ott vannak az általuk tesztelt és minősített éttermek, amiket bátran ki is próbálhattok. Ez az alkalmazás egyben a Város hőse program kártyájaként is szolgál, ha bemutatjátok egy olyan étteremben, ami ennek a programnak a tagja, nem csak kedvezményekben részesültök, hanem az éhező gyerekeknek is segítetek általa.

BKK Info/BKK Futár 
Az budapesti lakosok által nagyon szeretett BKK-t azért néha lehet jó szavakkal is illetni. A BKK Info és Futár alkalmazásuk sok tömegközlekedést használó ember számára jelenthet segítséget. Az Info appban az éppen érvényes menetrendi változások, vagy forgalmi változásokról kapunk értesítést, még a Futárban mi tervezhetjük meg a saját utunkat, hogy hova, minek a segítségével szeretnénk eljutni, igaz erre ott a Google Maps is akár, de talán a Budapesten közlekedőknek a BKK Futár app megfelelőbb lehet.



Frappé
Habár nagyon hasznos kis alkalmazás, de egyelőre csak Budapest, Győr és Szeged városa szerepel a kínálatában, ezért ha nem vagy kíváncsi erre, tekerj a következő alkalmazásig. Tehát ebben a három városban lévő programok, éttermek, fesztiválok és egyéb kikapcsolódásra alkalmat nyújtó helyeket gyűjti össze a Frappé. Mindenféle kedvezmény, kupon akciókról is tudomást szerezhetsz és egy alkalmazás segítségével akár egy hosszú hétvége programját is össze tudod állítani, ahogy nektek megfelel.
 

KoinVégül pedig a Koin. Gondolom nagyon sokan ismeritek, vagy ha nem is tudjátok mi ez azért valamiféle sejtésetek lehet róla. Ez az alkalmazással a pénzügyeiteket tudjátok nyomon követni és listázni. Tulajdonképpen ez a legegyszerűbb, de mégis számomra legjobb ilyen fajtájú app. Bevételek és kiadások hozzáadása egyszerűen, meg tudod nevezni, hogy mennyit mire adtál ki és honnan és mennyi bevételed volt az adott hónapban. Egy adott hónapban tehát ennek a segítségével jobban tudsz spórolni, vagy akár kicsit jobban költekezni, ha belefér.


Ennyi lett volna mára, ez a Phone Tour rész. Remélem ez is elnyerte a tetszéseteket. Amennyiben igen akkor nyugodtan meg is írhatjátok a véleményeteket vagy meg is oszthatjátok a cikket.

Az ismert közösségi oldalaimra várom az üzeneteket, észrevételeket tőletek.
Köszönöm, hogy velem tartottak ma is!

Sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések