Phone Tour #4

Sziasztok, most elég sűrűn jött ez a két Phone Tour rész, de régen volt és azóta sok új alkalmazást/játékot fedeztem fel, amiket szeretnék veletek megosztani. Remélem így vasárnapra kellemes időtöltés lesz számotokra. Vágjunk is bele!

 



Mol Limo
A mai első alkalmazásunk a Mol Limo, ami nem más, mint egy közösségi autózásra alkalmaz app. Budapesten ezz a második ilyen kezdeményezés, hiszen már a GreenGo cég is képviselteti magát fővárosunkban. Remélem, hogy hamarosan több nagyobb hazai városban is elterjed majd a közösségi autózás, mert szerintem ez a jövő. Ha valaki csak Budapesten belül használja a saját autóját vagy taxizik, akkor szerintem váltania kellene erre, mert jobban kíméli a családi költségvetést. Nem fejtem ki most ezt bővebben, hiszen hamarosan egy egész cikkel jelentkezem ezzel a témával kapcsolatban.



Helpitgo
Számomra nagyon tetszik ez az alkalmazás, mert rendkívül hasznos tud lenni, ha a megfelelő emberek megfelelően használják. A Helpitgo-n fel tudod adni saját hirdetésed vagy pedig keresgélni tudsz a többi között, hogy épp mire van szükséged. Ha mondjuk elromlott a csap otthon, akkor tudsz keresni itt egy vízvezeték szerelőt, vagy ha te például magántanár vagy fel tudod adni saját hirdetésed. Persze sokan félnek attól, hogy idegen ember megy a házába, vagy kitudja mi történik, éppen ezért mondom, hogy ha megfelelő emberek megfelelően használják akkor ez egy nagyon jó kezdeményezés lesz.


Pixel Art
A Phone Tour történetében szerintem először írok egy játékról. Bár nem tudom mennyire lehet játéknak mondani, de inkább az, mint egy sima alkalmazás. A Pixel Art lényege, hogy különböző képek közül választhatsz és egy egy számhoz valamilyen szín van rendelve és ez alapján kell kiszínezni az adott motívumot, figurát stb. Elég jól le tudja foglalni az embert, kisgyermekek számára szerintem kifejezetten hasznos tud lenni, számokat és a színeket is meg tudja tanulni és közben játszik is.




Pakli
Ti is szerettek társasozni? Akkor ez nektek való! A Pakli igazából egy társasjáték kereső alkalmazás. Akár te magad is létrehozhatsz egy eseményt, akár magadhoz, akár bárhova máshova, megismerkedhetsz új emberekkel, kipróbálhatsz új játékokat, vagy csak kikapcsolódhatsz a barátokkal. Én úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó szórakozás lehet, hogy elmész egy új helyre új emberekhez társasozni, jól érezni magad, vagy áthívni magadhoz őket. Bátran próbáljátok ki.




A mai rész ennyi lett volna, a következő alkalommal inkább az idei történésekről, laptopokról, telefonokról fogok írni és egy ideig mellőzzük az alkalmazásokat. Remélem az is tetszeni fog nektek és remélem most is egy jót olvasgattatok.

Legyen szép napotok, sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések