Visszatértek - újabb vírusvideók a múltból

Na sziasztok, itt van a vírusvideós sorozat harmadik része, egy kis nosztalgia újra, hiszen hozok ebben a részben egészen régi videókat is, amiről talán nem is gondolnánk, hogy vírusvideók voltak, de ha jobban visszaemlékezünk, rá fogunk jönni, hogy mennyit beszéltek/beszéltünk róluk.
Kezdjünk is neki!


A legelső videó, amit hoztam az egy magyar lesz, méghozzá a Maradj Talpon! című műsorban hangzott el a Habsburg Tarzan "megfejtés", amire sok néző, és természetesen Gundi is felkapta a fejét. Mindenki el tudja képzelni, hogy mikor nem tudsz valamit és van rá 20 másodperced, akkor eléggé leblokkol az ember, csőlátás, minden lelassul, elsötétedik :D
Szegény srác ezt a teljes leblokkolást élhette át és ez vicces válasz lett belőle.
Viszont ezután nagyon sok kritikát, szidalmat kapott, ami nem helyén való. Hibázott, nekünk okozott sok kellemes pillanatot, ne bántsuk őt.
De azért felidézni jó :D

Ki ne emlékezne Kasszás Erzsire, nem igaz? Na de ki tudja, hogy ki az az Edző Ákos?
Egyértelmű, hogy egy paródiáról van szó, de egy nagyon jól sikerültről beszélünk. Nekem kimondottan tetszik, szellemes, vicces, lehet lenéznék hozzá egy edzésre :D
Lássuk!

Most pedig jöjjön az egyik "ősrégi" videó, ami hallatán mindenki felkapja a fejét, hogy basszus tényleg mennyi szó volt róla. Ez nem más, mint a Harlem Shake. Amennyire sokan szerették, annyira sokan utálták is. A legelső ilyen videó egy katona csoportról készült. Minden Harlem Shake ugye úgy kezdődik, hogy egy ember elkezd táncolni még a többi csak áll. Majd pedig mikor jön a Let's do the Harlem Shake rész, mindenki megőrül és "táncolnak".
Hoztam nektek egy válogatást a Harlem Shake produkciókból. (Kicsit hosszú, talán)


Most pedig jön a másik régebbi videó, ami bejárta az egész netet. Volvo kamionok? Így még nincs meg? Egy spárgázó csávó két kamion között? Így már biztosan. Igen, Jean-Claude Van Damme reklámja a két Volvo kamion között szerintem vírusvideónak tekinthető, hiszen nem nagyon gondolom, hogy lenne olyan ember, aki ne látta volna. Emlékezni viszont már kevésbé lehet rá, mert régen volt.
Na ezért idézzük fel!

A végére pedig hoztam két Bödőcs Tibor videót, amitől garantáltan jobb kedve lesz az embernek, szóval így a végére csak nevessünk egy jót.
Én pedig elköszönök, köszönöm, hogy velem tartottatok ma is, sziasztok, találkozunk a következő cikkben!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések